Tips

Tegen de zon inkijken - Irvin D Yalom

Yalom beschrijft de emoties en gedachten die de dood kan oproepen én adviseert je hoe je ermee om kunt gaan. Een confronterend en verhelderend boek over de dood, of dat nu die van jezelf of van een geliefde is.

Originals - Adam Grant

Grant vertelt op inspirerende wijze over innovators, creatievelingen & ondernemers. Je hoeft niet altijd de eerste of de beste te zijn. Lees over wie je voorging in originaliteit en leer hoe je zelf een original hoeft te worden.

The code to the extraordinary mind - Vishen Lakhiani

Lakhiani leert je in dit boek om vraagtekens te zetten bij alles wat je tot op heden denkt te weten. Je leert waarom je de dingen eigenlijk doet zoals je ze doet en je leert hoe je vanaf heden je eigen regels maakt.

Big Magic - Elizabeth Gilbert

Wat als jij geen idee hebt, maar een idee jou heeft? Niet voor altijd, maar slechts voor even? En dat als je er niets mee doet, het gewoon een ander ‘baasje’ zoekt? In Big Magic leert Gilbert je hoe je de kunst van het creatief leven onder de knie krijgt.

Game changers - Dave Asprey

Waarom zijn succesvolle mensen zo succesvol? Asprey zocht het voor je uit en verzamelde de antwoorden in dit boek. Een boek wat niet zomaar een boek is, omdat het vol zit met doe-, kijk-, luister- en leestips waar je nog heel lang mee vooruit kunt. Leer van de besten en haal daarmee het beste uit jezelf.

Begin met het waarom - Simon Sinek

In ‘begin met waarom’ duikt Sinek dieper in de theorie van de gouden cirkels door middel van voorbeelden van bekende en onbekende merken. Hij laat zien waarom de why zo belangrijk is en stimuleert je daardoor om jouw eigen why te verhelderen.

The seat of the soul - Gary Zukav

De aarde is een school. Jij kiest bij wie je in de klas stapt. sommige lessen zijn leuk, anderen zijn pijnlijk. Maar ze zijn nodig om naar het volgende leerjaar te gaan. In de zetel van de ziel legt Gary Zukav deze metafoor uit, en leert hij je hoe je met vlag en wimpel voor het leven slaagt.

Het geschenk - Edith Eger

Wie leeft leert verdriet, verlies, wanhoop, angst en mislukking. We kunnen opgeven of kiezen om elk moment als een geschenk te ervaren. Dr. Edith Eger schreef deze praktische gids om ons zachtjes aan te moedigen de gedachten die ons gevangen houden en het destructieve gedrag dat ons belemmert te veranderen.

The power of when - Michael Breus

Er is voor alles een perfecte tijd, en die tijd is voor iedereen anders. In ‘the power of when’ leert slaapdokter Michael Breus je alles over jouw unieke biologische klok, en hoe je ervoor kunt zorgen dat je alles op het juiste moment doet. Energie is jouw meest kostbare bezit. Dit boek leert je hoe je daar het beste mee om kunt gaan.