Workshops

Inspiratie is de beste motivatie. Daarom delen de dames hun lessen niet enkel in blogs en podcasts, maar ook in de vorm van workshops. Trudy doet haar bijdrage als systeemtherapeut en opsteller. Marthe brengt haar expertise in als storyteller en trainer. De workshops ontstaan net zo organisch als de podcasts en de blogs en sluiten aan op dezelfde thema’s. Kijk in de agenda om te weten wanneer de volgende workshop plaatsvindt.

10 oktober 2021

Familieopstelling

Een familieopstelling geeft inzicht in de plek die je hebt in jouw familiesysteem. Een opstelling brengt verhelderende en bevrijdende inzichten in vragen over relaties, patronen en gevoelens. Trudy werkt sinds 2008 als systemisch opsteller en begeleid zowel familieopstellingen als organisatieopstellingen. 

Wil je je opgeven voor deze workshop of meer informatie over de workshop ontvangen? Leuk! Doe dat voor 6 oktober 2021 via de onderstaande button. 

24 oktober - 2021

De dood is niet zo duister - Workshop

In deze workshop maak je op systemische wijze kennis met de dood. Onder begeleiding van Trudy onderzoek je hoe jij je tot de dood verhoudt, welke overtuigingen, gevoelens en gedachten er tussen jullie in staan, en hoe je ervoor kunt zorgen dat je de dood als minder duister kunt ervaren. 

Wil je je opgeven voor deze workshop? Leuk! Klik dan op de onderstaande button.

9 oktober - 2021

Maak van je scheiding geen schande - Workshop

Maak van je scheiding geen schande. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. In deze workshop helpt Trudy jou om jouw scheiding niet als een mislukking, maar als een bestemming te zien. 

Ontmoet ervaringsdeskundigen in de groep en leer om met andere ogen naar jouw scheiding te kijken. In deze workshop leer je om de opbrengst van jouw huwelijk centraal te stellen en om jouw scheiding een plek te geven. 

Wil je je opgeven voor deze workshop? Leuk! Klik dan op de onderstaande button.

7 november 2021

Vrede krijgen met de dood - Familieopstelling

Rouw is er in verschillende soorten en maten. Vrede krijgen met de dood van een geliefde is niet altijd gemakkelijk. Worstel jij met het accepteren van de dood en/of het loslaten van een overleden geliefde? Dan is deze opstelling wat voor jou! Trudy helpt je om op systemische wijze de dood te omarmen, zelfs als dat nu nog heel ver weg lijkt. 

Wil je je opgeven voor deze dag of meer informatie ontvangen? Leuk! Klik op de onderstaande button.